Termeni si conditii

23Apr - by Manu - - In

Informatii legate de accesarea si utilizarea serviciilor site-ului manudivers.com:

Sunt interzise !
Folosirea de siteuri cu refresh-uri automate ce duc catre pagini de pe site-ul manudivers.com
Incercari de accesari multiple (flood), incercari de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding”, “DOS”, scanari de porturi etc.

Folosind serviciile site-ului manudivers.com, sunteţi de acord să acceptaţi şi să respectaţi Termenii şi Condiţiile de mai sus.

Drepturi autor:

Drepturile de autor aparţin posturilor de radio, site-ul manudivers.com fiind doar o aplicatie care automatizeaza conectarea dintre browserul dumneavoastra la radiourile din România. Fiecare post de radio promovat pe asculta.fm este preluat de pe shoutcast.com, loc în care se regăsesc toate radiourile care transmit în mediul online.
Nu răspundem şi nici nu suntem răspunzători pentru transmisia, retransmisia, difuzarea şi redifuzarea posturilor de radio aflate pe manudivers.com.
Dacă doriţi ca radioul dumneavoastră să fie exclus din baza noastră de date vă rugăm să ne contactaţi (manudivers.com@gmail.com).

manudivers.com

nu este responsabil in nici un fel, si nu poate fi tras la raspundere pentru nefunctionare corecta.
nu este responsabil pentru eventualele problemele cu drepturi de autor pe care posturile radio le au pentru contentul distribuit (manudivers.com NU redistribuie streamul posturilor de radio)
doreste sa rezolve eventualele probleme pe cale amiabila (manudivers.com@gmail.com).