There are currently 594 movies on our website

DMCA

Digital Millennium Copyright Act

manudivers.com se ocupă foarte mult de aspectele legate de proprietatea intelectuală și se angajează să răspundă nevoilor proprietarilor de conținut, ajutându-i în același timp să gestioneze publicarea conținutului lor online. Este de remarcat faptul că manudivers.com
este un portal de posturi de radio care leagă site-urile web ale unor terțe părți de pop-up-uri.

Orice conținut de pe aceste site-uri terțe părți este responsabilitatea acestor site-uri și nu manudivers.com. Nu avem cunoștință despre faptul dacă conținutul de pe site-urile web ale unor terțe părți este sau nu este autorizat de proprietarul conținutului, deoarece aceasta este o problemă între site-ul care găzduiește conținutul audio și proprietarul conținutului. manudivers.com nu găzduiește niciun conținut audio pe serverele sau rețeaua sa.

manudivers.com este un site web pro-DMCA și, ca atare, proprietarii de conținut pot folosi protocolul DMCA pentru a solicita eliminarea de link-uri către audio pe care ei cred că le încalcă drepturile de autor.

Proprietarii de conținut trebuie să înțeleagă că, prin eliminarea unui link de la manudivers.com, aceștia nu vor elimina sursa reală de pe site-ul terț. Proprietarii de conținut trebuie să contacteze ei înșiși site-ul audio pentru a solicita eliminarea.

Acceptăm numai cererile de eliminare a unor linkuri individuale.

Dacă doriți să solicitați mai multe mutări de link-uri, vă rugăm să folosiți doar o notificare DMCA, dar să afișați toate adresele URL din solicitarea respectivă.

Digital Millennium Copyright Act din 1998

În conformitate cu Digital Millennium Copyright Act din 1998 (textul care poate fi găsit pe site-ul Web al Oficiului pentru Drepturile de Autor din SUA la adresa https://www.copyright.gov/), manudivers.com va răspunde rapid cererilor de încălcare a drepturilor de autor care sunt raportate agentului desemnat al manudivers.com, identificat mai jos.

Dacă sunteți proprietar al drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele unui proprietar al dreptului de autor sau al oricărui drept exclusiv în temeiul dreptului de autor și considerați că operele dvs. au fost copiate într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să raportați notificarea dvs. incorectă la manudivers.com prin furnizarea de către agentul radiodifuzorului desemnat al manudivers.com, enumerate mai jos, cu următoarele informații:

O semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat; și:
Identificarea operei drepturilor de autor revendicate a fi fost încălcată sau, în cazul în care mai multe lucrări protejate prin drepturi de autor funcționează într-un singur site online, sunt acoperite printr-o singură notificare; și:
O descriere a muncii protejate prin drepturi de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală pe care le revendicați a fost încălcată include:
Dovada că dețineți drepturile de autor sau dovezile că sunteți un reprezentant al entității care deține munca sau proprietatea intelectuală încălcată; și:
Data la care ați publicat inițial sau ați înregistrat această lucrare; și:
Data la care ați descoperit încălcarea; și:
URL-ul furnizează copii fără licență ale lucrării dvs.
Informații suficient de suficiente pentru a permite manudivers.com să contacteze partea reclamantă, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon și, dacă este disponibil, adresa de e-mail la care poate fi contactată partea reclamantă; și:
O declarație conform căreia partea reclamantă are credința în bună credință că folosirea materialului în modul în care se plânge nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și:
O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub sancțiunea justiției, că partea reclamantă este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv despre care se presupune că a fost încălcat.
Toate reclamațiile privind încălcarea drepturilor de autor asupra sau în legătură cu acest site web trebuie trimise prin e-mail la agentul desemnat al manudivers.com la adresa: manudivers.com@gmail.com.

Webmaster tool activated by Webmaster Tools Plugin from LionScripts.com.